Auto - Moto   |           

Auto - Moto

Algemeen

Aan onze klanten bieden wij een full service pakket aan. Van pechverhelping onderweg tot het takelen van ongevallen en leveren van een vervangwagen. Met onze eigen werkplaats kunnen wij klanten vlot terug op weg helpen of een correcte diagnose stellen. Voor elke klant kunnen wij de passende oplossing aanbieden.
Onze klanten bestaan uit verzekeringsmaatschappijen, garage bedrijven, particulieren, Politie, wagen park beheerders, haven bedrijven, en vele anderen ...

Pechverhelping onderweg

Om de klanten vlot terug op weg te helpen beschikken wij over interventiewagens die uitgerust zijn met het oog op herstelling ter plaatse. Deze worden bestuurd door techniekers, allen zitten al jaren in het vak en hebben een grondige opleiding genoten. Stuk voor stuk, vriendelijke kerels, zij zijn tenslotte de ambassadeurs van ons bedrijf en van onze verzekeringsklanten.
Onze takelwagens zijn ons werk instrument. Wij gaan er vanuit om alle klanten te helpen ter plaatse. Zo kan iedereen zo snel mogelijk zín dagelijkse bezigheden verder zetten. Slechts indien een herstelling echt niet mogelijk is gaan we over tot slepen.
Onze directe oplossingsgraad van pechgevallen bedraagt hierdoor bijna 80 %. Daarmee zijn wij de onbetwiste leider van de regio.

Takelen van voertuigen

Bij ongevallen of in het geval de pech echt niet ter plaatse kan worden opgelost gaan we over tot slepen. De takelautoís zijn uitgerust met de meest moderne materialen om een sleping vlot en zonder schade te laten verlopen. Nog nooit hebben we een voertuig achtergelaten, met onze sterke en wendbare kranen kunnen wij overal bij. Zelfs meerdere takelingen met ťťn takelwagen zijn mogelijk.

Internationale repatriŽring

Wij spitsen ons vooral toe op spoed ritten. Dit tot 4 wagens tegelijk. U krijgt van ons een goede service voor een concurrentiŽle kilometerprijs. En tevens bent u zeker dat u voertuig prioritair behandeld wordt.
Geregeld leveren wij bijvoorbeeld nieuwe exclusieve wagens in het zuiden van Europa. Of regelen wij het dringend naar huis halen van defecte voertuigen omdat deze niet lang kunnen stil staan. Zoals vervoer van rally wagens, blinkende old-timers, dure apparatuur, enz. Kortom alles wat niet in het gewone autotransport gebeuren valt, daarvoor kan je bij ons terecht. 24/24

Links - Ligging - Contact