emplois   |           

Takelwagenchauffeur - Vrachtwagenmechanieker

Veel onderweg, afwisseling, vrijheid, contacten, onregelmatige tijden. Net als een ‘gewone chauffeursbaan’ maar wel in de regio en met ruimte voor een gezin. Wij zijn een groeiende, professionele speler in de markt voor takeldienst en pechverhelping. Vanuit Oostkamp werken wij voor nagenoeg alle bestaande verzekeringen, een hele hoop grote garages, politie en toevallige pechvogels langs de weg. ADB verzorgt in samenwerking met de federale politie de FAST-dienst, de snelle tussenkomst bij een incident op meer dan 100 km autosnelweg. Als eerste uit de streek behaalden wij het kwaliteitslabel van TAKELMEESTER, uitgereikt door de beroepsorganisatie Detabel, wat aangeeft dat wij kwaliteit nastreven. We rijden dus vanzelfsprekend met het beste materiaal. Je vind bij ons een prettige goedbetaalde baan in een leuk team.

Wij zoeken een goede vrachtwagenmechanieker (m/v) met rijbewijs CE, die in de regio van Brugge woont. Iemand die het spannend en interessant vindt om mensen uit de brand te helpen. Technische kennis en het kunnen stellen van een juiste diagnose is een must. Wij vragen een teamwerker met sterk analytisch en probleemoplossend vermogen, die besluitvaardig is, open communiceert en georganiseerd te werk gaat. Een tweetal jaar ervaring als mechanieker is vereist.

Als takelwagenchauffeur help je bij botsingen of pech door gestrande voertuigen weg te slepen en vaak samen met politie en brandweer, inzittenden in veiligheid te brengen. Maar je bent er niet alleen om voertuigen weg te slepen. Ook help je gestrande automobilisten of vrachtwagenchauffeurs met pech weer op weg. Belangrijk is dat je er staat als mens. Luisteren, soms troosten of ruzie sussen. En in alle gevallen rust uitstralen. Takelen is één van de mooiste banen op de weg. Vinden wij …

Interesse ?
We hopen dat je ons team in Oostkamp wilt komen versterken. Voor meer informatie kunt u bellen met Steven Lambotte (0474/08-78-08). Je kan je sollicitatie sturen naar ADB-Brugge, Lieverstedestraat 28 – 8020 Oostkamp of doormailen met CV naar vacature@adbbrugge.be.

 

Spontane Sollicitatie

FUNCTIE:
Je staat zelfstandig in voor het helpen van gestande auto's tot 3,5 ton en helpt de takelmeesters met het bergen van zwaardere voertuigen. Als enthousiaste, gemotiveerde takelwagenchauffeur help je bij botsingen of pech door kapotte voertuigen weg te slepen en vaak samen met politie en brandweer, inzittenden in veiligheid brengen. Maar je bent er niet alleen om auto's weg te slepen. Ook help je automobilisten met pech weer op weg. Belangrijk is dat je er staat als mens. Luisteren, soms troosten of ruzie sussen. En in alle gevallen rust uitstralen. Takelen is 1 van de mooiste banen op de weg. Vinden wij ...

Contacteer ons met onderstaand solicitatieformulier en wij nodigen u eventueel uit voor een gesprek, indien u voldoet aan de basisvoorwaarden.

ADB-BRUGGE
Lieverstedestraat 28
8020 OOSTKAMP
E-mail: info@adbbrugge.be
Telefonisch: Tel. 050 84 14 11

Sollicitatieformulier ADB Brugge.pdf

 

Liens - Localisation - Contact